Świeża baklawa sobyiet z tureckim serkiem kaymak z pistacjami

23,99 

Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji z dodatkiem tureckiego serka kaymak. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.

Brak w magazynie

Darmowa wysyłka powyżej 150 zł

  • Znak "check" Szybka wysyłka
  • Znak "check" Wysoka jakość
  • Znak "check" Bez konserwantów
  • Znak "check" Szybkie płatności online
SKU: Świeża-baklawa-sobyiet-z-tureckim-serkiem-kaymak-z-pistacjami Kategoria:

Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji z dodatkiem tureckiego serka kaymak. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.

Składniki: mąka pszenna, cukier, skrobia kukurydziana, jaja, mleko, masło, woda, kwasek cytrynowy oraz pistacje z Gaziantep, turecki serek kaymak.

Waga 2000 g