Świeża baklawa sobyiet z tureckim serkiem kaymak z pistacjami
23,99 zł
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji z dodatkiem tureckiego serka kaymak. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.
Brak w magazynie
Darmowa wysyłka powyżej 150 zł
- Szybka wysyłka
- Wysoka jakość
- Bez konserwantów
- Szybkie płatności online
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji z dodatkiem tureckiego serka kaymak. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.
Składniki: mąka pszenna, cukier, skrobia kukurydziana, jaja, mleko, masło, woda, kwasek cytrynowy oraz pistacje z Gaziantep, turecki serek kaymak.
Waga | 2000 g |
---|