Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości orzechów oraz urozmaicony przepysznymi dodatkami w zależności od rodzaju. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 2 sztuki trójkątnej baklawy.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji oraz urozmaicony czekoladą . Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 2 sztuki trójkątnej baklawy.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji i polany czekoladą. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji i wiśniami. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji z dodatkiem tureckiego serka kaymak. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami puree z mango i marakui. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 2 sztuki potrójnej baklawy.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości płatków róży . Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 2 sztuki trójkątnej baklawy.
Bϋlbϋl tłumaczy się jako „gniazdo słowika”. Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji. Baklawa sarma charakteryzuje się bardzo dużą ilością pistacji. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.
Składniki: mąka pszenna, cukier, skrobia kukurydziana, jaja, mleko, masło, woda, kwasek cytrynowy oraz orzechy, w zależności od rodzaju Baklawy: pistacje z Gaziantep.
Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji oraz z dodatkiem tureckiego serka kaymak. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.