Świeża Baklawa

Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości orzechów oraz urozmaicony przepysznymi dodatkami w zależności od rodzaju. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji.

  • Świeża baklawa z pistacjami

    21,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 2 sztuki trójkątnej baklawy.

     

  • Świeża baklawa czekoladowa z pistacjami

    21,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji oraz urozmaicony czekoladą . Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 2 sztuki trójkątnej baklawy.

  • Świeża baklawa burma z nutellą

    23,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji i polany czekoladą. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.

  • Świeża baklawa burma z czekoladą i wiśnią

    23,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji i wiśniami. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.

  • Świeża baklawa burma z pistacjami

    23,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.

  • Świeża baklawa sobyiet z tureckim serkiem kaymak z pistacjami

    23,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji z dodatkiem tureckiego serka kaymak. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.

  • Świeża baklawa mango marakuja

    23,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami puree z mango i marakui.  Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 2 sztuki potrójnej baklawy.

  • Świeża baklawa różana

    23,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości płatków róży . Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 2 sztuki trójkątnej baklawy.

     

  • Świeża baklawa bϋlbϋl z pistacjami

    27,99 

    Bϋlbϋl tłumaczy się jako „gniazdo słowika”. Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.

  • Świeża baklawa sarma z Pistacjami

    27,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji. Baklawa sarma charakteryzuje się bardzo dużą ilością pistacji. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.

    Składniki: mąka pszenna, cukier, skrobia kukurydziana, jaja, mleko, masło, woda, kwasek cytrynowy oraz orzechy, w zależności od rodzaju Baklawy: pistacje z Gaziantep.

  • Świeża baklawa midye z tureckim serkiem kaymak

    27,99 

    Tradycyjny, zapiekany deser w kuchni śródziemnomorskiej przygotowywany z ciasta listkowego popularnie zwanego ciastem filo. Przełożony warstwami najwyższej jakości pistacji oraz z dodatkiem tureckiego serka kaymak. Produkowana pod nadzorem mistrza cukiernictwa z Turcji. Opakowanie zawiera 4 sztuki baklawy.

Koniec

Koniec